Inspiration

Jeg underviser på struktøruddannelsen, hvor vi både har anlægs- og bygningsstruktør. Alt vores undervisningsmateriale ligger på en LMS-platform der hedder Moodle, som I kan se her:

Vores undervisningsmateriale


Før i tiden havde vi opgaverne liggende og kopierede dem rundt til eleverne, som så tegnede videre på dem med blyant. Et sted mellem 2006-2008 kom Autocad ind i uddannelsen, som blev eksamens pligtig i 2013. I 2012 havde vi en lærer som gjorde en stor indsats for bygge Moodle op til os, så vi kunne blive mere digitale. Her fik vi lagt alt vores undervisningsmateriale op, som vi så "bare" skal sørge for er opdateret og fornyet. Eleverne henter materialet og opgaverne de skal arbejde med, som de kan kommentere og aflevere samme sted. Vi kan derefter rette opgaverne og give feedback.

Vi anvender systemet fordi det giver en større fleksibilitet for eleverne. Når eleverne er introduceret til opgaverne, er der mulighed for at de stærkeste elever kan få lov til at lave tingene derhjemme, hvor der fx. er mere ro og hvor de selv kan råde over tiden. Så har jeg mere tid til de svageste elever, som i mange tilfælde sidder og gemmer sig. Eleverne der sidder hjemme kan sende en besked til mig, hvis de er i tvivl om noget.





Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Noter før 3. undervisning - didaktik og læring

Modulopgave 1

1. vejledning